Sitoudumme kunnioittamaan yksilön tietosuojaa.

Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa.

Pyydämme henkilötietoja vain omaa asiakasrekisteriämme varten,
emme luovuta tietoja ulkopuolisille ilman lupaa.

Yhteystiedot:
Savonpirkka Ky
Nojanmaantie 38
57210 SAVONLINNA
Puhelin +358 40 566 9966
Sähköposti markus.porola@savonpirkka.fi
www.savonpirkka.fi

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä Savonpirkka Ky

Nojanmaantie 38
57210 SAVONLINNA
Puhelin +358 40 566 9966
0822241-7

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Markus Porola
Savonpirkka Ky
markus.porola@savonpirkka.fi
Puhelin +358 40 566 9966

3. Rekisterin nimi

Savonpirkka Ky:n -asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen sekä Savonpirkka Ky:n palveluiden/tuotteiden tarjoamiseen, myymiseen, markkinointiin, kehittämiseen ja tilausten toimittamiseen.

Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän yhteistyökumppanien markkinointiin, markkinatutkimuksiin sekä markkinointikilpailujen järjestämiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin tietoja käytetään omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä sähköisesti osoitteeseen markus.porola@savonpirkka.fi

Rekisteri pitää sisällään kaiken Savonpirkka Ky:n asiakassuhteiden hoitoon liittyvät toimenpiteet ja tapahtumat

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri sisältää osittain tai kokonaan seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Kiinnostuksen kohteet
  • Tilausten seurantatiedot

Verkkokauppaan rekisteröityneet asiakkaat lisäksi:

  • Käyttäjätunnus
  • Salasana
  • Asiakasnumero

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Tietolähteenä ovat asiakkaan palveluihin rekisteröityessä syöttämät tiedot sekä asiakkaan kirjallisesti, puhelimitse tai sähköpostilla antamat tiedot asiakkaan pyytäessä lisää tietoa tai ostaessa palvelua tai tuotetta.

Tietoja kerätään mm. www.savonpirkka.fi sivuston tapahtumista ja aktiviteeteistä

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille ilman asiakkaan suostumusta.

Asiakkaan ostaessa jonkin Savonpirkka Ky:n yhteistyökumppanin tuotetta tai palvelua, on rekisterinpitäjällä oikeus ilmoittaa ostoon tarvittavat tiedot yhteistyökumppanille. Asiakas saa halutessaan yhteystiedot kyseisestä yrityksestä ja heidän rekisteriselosteestaan.

8. Tietojen säilyttäminen

Rekisterinpitäjä säilyttää kohdassa 5 mainittuja tietoja toistaiseksi. Tietoja voidaan poistaa kohdan 10 mukaan.

9. Tietojen tarkastaminen ja muuttaminen

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa hänestä rekisterissä löytyvät tiedot milloin tahansa. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa muuttuneet asiakastiedot rekisterinpitäjälle. Tarkastukset ja muutokset sähköpostilla markus.porola@savonpirkka.fi

10. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan joutua poistamaan valvonnan seurauksena, mikäli käyttäjä rikkoo palvelun käyttöehtoja, väärinkäyttää palvelua tai harjoittaa palvelun avulla rikollista toimintaa tms. tai rekisterissä olevan henkilön tiedot osoittautuvat vanhentuneiksi.

Tiedot voidaan poistaa rekisteristä välittömästi asiakkaan omasta pyynnöstä. Tietojen poistaminen edellyttää kirjallisen pyynnön osoitteeseen markus.porola@savonpirkka.fi Tiedot on poistettu, kun asiakas saa asiasta vahvistuksen sähköpostiinsa.

11. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.
Vain määrätyt henkilöt pääsevät käsiksi tietoihin. Tietoihin pääsy edellyttää salasanan ja käyttäjätunnuksen antamista.

Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Onko sinulla kysyttävää tietosuojastamme?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi
puhelimessa +358 40 566 9966 ja
sähköpostitse markus.porola@savonpirkka.fi

Helppoa kaupankäyntiä.

100 % palautusoikeus

Tuotteen voi palauttaa ilmaiseksi. Palautusaika on 14 vrk.

Toimitus koko Suomeen 8,50 €

Tilaamalla kerralla enemmän, säästät.

Osta silloin, kun sinulle sopii

Käy ruukkuostoksilla vaikka keskellä yötä - olemme aina auki.

Laaja ruukkuvalikoima

Kaupassamme on laaja valikoima ruukkuja sisä- ja ulkokäyttöön.